141069538424602 mei 1969 is mijn geboortedag. Deze vond plaats in het mooie dorpje Schoonoord in Drenthe. In mijn kinderjaren vond ik het erg moeilijk de volwassenen om mij heen te begrijpen.
Mijn gevoel klopte vaak niet met wat er gezegd werd.
Bijvoorbeeld…..mijn moeder was boos of verdrietig, maar als ik dat vroeg werd dat ontkend. Zo dwaalde ik toch behoorlijk af van mijn fijngevoeligheid, want als kind heb je toch aardig wat bevestiging nodig om je gevoelens en je natuurlijke weten te begrijpen en te ontwikkelen.

Gelukkig behield ik toch de nieuwsgierigheid naar  het leven en zijn diepere betekenissen, en zijn nuttigheid ervan. Velen interesses kwamen langs, de christelijke opvoeding van mijn ouders, mijn innerlijke strijd de  vraag waarom het gevoel dat er meer is.  de vele dingen die mij nieuwsgierigheid blijven prikkelen.

BEKIJKEN……..VOELEN……..LOSLATEN .(vrijgeven)

 

Geloof,Hoop,Liefde,Het Leven leven door te beleven,Reiki, Avatar opleidingen,sjamanistische inwijdingen,  Munay-ki ,intuïtieve ontwikkeling en vele mooie mensen op mijn pad die mij levenservaring hebben gegeven. Verhuizingen, Liefde, trouwen, geboorte van twee prachtige kinderen Joep en Wiep,ruzies en onbegrip, scheiding, vertrouwde omgevingen verlaten, nieuwe start maken, afscheid nemen van dierbaren in mijn leven door verschillende omstandigheden en ook de dood. Dus net zo gevormd als iedereen door het leven.En onder tussen geleerd met vallen en opstaan steeds meer de rust en kalmte in het leven te creëren

van af het voorjaar van 2016 heb ik verscheidende cursussen gevolg bij Massageopleidingen Apeldoorn.

waar onder :

Oosterse Wellness massage.

sport en basis ontspanning massage.

Voetreflex massage

bindweefselmassage

stoelmassage

thaise massage

meidical taping

diploma welness massage

dit onder de begeleiding van  docent Peter Haisma.

momenteel volg ik workshops en cursussen bij Andre Visch in het Heelhuus in warnsveld. genaamd energie en bewustzijn.

een van zijn motto is : de emotie die toegang  geeft tot de werkelijke kracht van het universum is onvoorwaardelijke liefde.

Verder heb  ik een liefde volle privé opleiding genoten van een bezielde vriend die liever niet bij naam genoemd wil worden. ik ben dankbaar voor de ontmoeting met hem in mijn leven.

In augustus 2017 moest ik in verband met de verkoop van mijn huurhuis verhuizen naar een andere huurwoning net buiten Hengelo.Het plekje waar ik beland ben leende zich niet voor het herbouwen van de mooie Kota waar ik de massages in gaf.

deze heeft een prachtige plek gekregen in Ruurlo bij vrienden van me die een prachtige trommels bouwen en workshops geven.

www.vierwinden.eu echt de moeite waard om hun website eens te bezoeken.De massage worden gegeven in een mooi ingerichte kamer bij mij thuis.

hopelijk mag ik jou een keer ontvangen bij mij thuis.

Weet je bent welkom.